Hallo, ik ben…

Joenny van de Heesbeekhoeve

Coachpaard

Joenny is een NMPRS mini-paardje en ze is ongeveer 100 cm groot. Ze kwam bij ons toen ze 5 maanden jong was en is opgegroeid in de kudde met Fabiene en Chiquita. Joenny heeft een onverschrokken karakter. Ze is niet snel ergens van onder de indruk maar is altijd alert. In de groep komt ze altijd als eerste naar je toe. Nieuwsgierig, op de mens gericht en zeer vriendelijk. Joenny heeft bij ons een nieuw baasje gevonden in Lisa van Veen. Ze blijft wel in de kudde en mag ook ingezet worden tijdens de coachingen. We zijn heel blij dat Joenny hier nog wel blijft en met haar karakter de kudde blijft versterken.

"Laten we beginnen met een klein stukje over Marloes en waarom we uiteindelijk bij paardencoaching zijn terechtgekomen. Onze dochter Marloes heeft vanaf dat ze ongeveer 2 jaar oud is menig dokter en ziekenhuis moeten bezoeken. Totdat ze 5 jaar oud was alleen voor fysieke klachten, daarna ook diverse psychologen en GGZ-achtige instanties omdat ze niet goed in haar vel zat en bepaalde gedragskenmerken of DSM5 diagnoses ook aanwijzingen konden geven voor de oorzaken van haar fysieke klachten. Dat wil zeggen; enkele syndromen waarbij klachten voorkomen zoals bij Marloes, gaan gepaard met bepaalde DSM5 diagnoses.

....
Marloes

“Onze dochter had gelijk een klik met Claudia en de pony's. Stapje voor stapje zien we haar rustiger worden en beter met situaties omgaan. Ze is zich bewuster van haar eigen invloed op bepaalde situaties als drukte en overprikkeling."

....
Ouders
MoederMoeder

“Onze zoon van 15 heeft een disharmonisch profiel (autisme)” Na 3 jaar regulier onderwijs ging hij naar speciaal onderwijs. Zijn schoolperiode is tot nu toe altijd een puzzel en zoektocht geweest. We kwamen bij Claudia van Minipaardencoaching terecht omdat we zagen dat het te zwaar voor hem werd. Onze zoon zou niet functioneren op school zonder deze zorg! Op een veilige plek kan hij zich ontwikkelen en dat vinden we bij de paardencoaching van Claudia."

....
Moeder zoon met autisme
MoederMoeder