Onze diensten

Kindercoaching met paarden – via Jeugdhulp

Kindercoaching met paarden – via Jeugdhulp

Consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Book now
Kennismaking

Kennismaking

Incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

Book now
Paardencoaching voor (jong)volwassenen

Paardencoaching voor (jong)volwassenen

Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Book now
Teamcoaching

Teamcoaching

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Book now

Lessons Prices

Our qualified instructors are available 7 days a week for one to one and group tuition. Our experienced staff and horses can cater for riders ranging from beginners to advanced, and for those wanting to specialise in show jumping or dressage.

$99/ hour
One on One Tuition
Semi – private Also Available
Available at Any Level
Wider Range of Times
$25/ hour
Mini Group Weekdays
Group (max 7 riders)
Perfect for New Riders
Lead rein / Off lead rein
$55/ hour
Group Lesson
(max 8 riders)
From Walk and Trot
Learn to canter and above
$75/ hour
Advanced Disciplines
Jumping Classes
Dressage
Flat Classes

"Laten we beginnen met een klein stukje over Marloes en waarom we uiteindelijk bij paardencoaching zijn terechtgekomen. Onze dochter Marloes heeft vanaf dat ze ongeveer 2 jaar oud is menig dokter en ziekenhuis moeten bezoeken. Totdat ze 5 jaar oud was alleen voor fysieke klachten, daarna ook diverse psychologen en GGZ-achtige instanties omdat ze niet goed in haar vel zat en bepaalde gedragskenmerken of DSM5 diagnoses ook aanwijzingen konden geven voor de oorzaken van haar fysieke klachten. Dat wil zeggen; enkele syndromen waarbij klachten voorkomen zoals bij Marloes, gaan gepaard met bepaalde DSM5 diagnoses.

....
Marloes

“Onze dochter had gelijk een klik met Claudia en de pony's. Stapje voor stapje zien we haar rustiger worden en beter met situaties omgaan. Ze is zich bewuster van haar eigen invloed op bepaalde situaties als drukte en overprikkeling."

....
Ouders
MoederMoeder

“Onze zoon van 15 heeft een disharmonisch profiel (autisme)” Na 3 jaar regulier onderwijs ging hij naar speciaal onderwijs. Zijn schoolperiode is tot nu toe altijd een puzzel en zoektocht geweest. We kwamen bij Claudia van Minipaardencoaching terecht omdat we zagen dat het te zwaar voor hem werd. Onze zoon zou niet functioneren op school zonder deze zorg! Op een veilige plek kan hij zich ontwikkelen en dat vinden we bij de paardencoaching van Claudia."

....
Moeder zoon met autisme
MoederMoeder

“Paardencoaching. Ik had er wel eens van gehoord. Maar hoe en wat? Geen idee! Ik zag onze dochter steeds meer worstelen met haar gevoel. Maar om haar met een mens te laten praten, dat zag ik niet zitten. Zij is een meisje die niet zomaar met iedereen praat en ze zal ook antwoorden geven die je wilt horen. Hoe kan ik haar toch helpen?Tijdens zoeken op internet kwam ik Minipaardencoaching tegen. Ja. dat is wat voor mijn meisje! Dieren zijn puur, dieren plaatsen je niet in een hokje, dieren geven je geluk en vertrouwen. Nu probeert ze tenminste om haar angsten te overwinnen. De dieren laten haar zien dat ze goed is zoals ze is, dat is het allermooiste van paardencoaching”

....
Leonie
Leoniemoeder

“Mijn naam is Robin en ik ben 12 jaar. Ik ben bij Claudia gekomen omdat ik niet heel goed sliep en niet voor mezelf op durf te komen. Ik kan al wat beter slapen. We oefenen heel veel met de paardjes om te kijken of ik al wat zelfverzekerder ben geworden. De paardjes helpen mij heel erg. Ik voel me al stukken beter.”

....
Robin – 12 jaar
Robinclient
image-1.jpg
11552105.jpg
image-11.jpg
image-2.jpg
image-3.jpg