Hallo, ik ben…

Fabiëne van de Heesbeekhoeve

Coachpaard

Fabiëne is een zeer gevoelige 10- jarige NMPRS merrie met een hoog sensitief karakter. Een merrie die zeer gevoelig is voor de emoties van de mens. Ze is in alle opzichten uniek. Een elegante verschijning met goede beweging. Een merrie met een zeer luxe uitstraling. Fabiëne werd dan ook uitgeroepen tot reservekampioen op de merriekeuring van het NMPRS in 2017, in een zeer sterk en groot deelnemersveld.

Fabiëne is een geweldig coach-paardje en zal je versteld doen staan in alle opzichten.

"Laten we beginnen met een klein stukje over Marloes en waarom we uiteindelijk bij paardencoaching zijn terechtgekomen. Onze dochter Marloes heeft vanaf dat ze ongeveer 2 jaar oud is menig dokter en ziekenhuis moeten bezoeken. Totdat ze 5 jaar oud was alleen voor fysieke klachten, daarna ook diverse psychologen en GGZ-achtige instanties omdat ze niet goed in haar vel zat en bepaalde gedragskenmerken of DSM5 diagnoses ook aanwijzingen konden geven voor de oorzaken van haar fysieke klachten. Dat wil zeggen; enkele syndromen waarbij klachten voorkomen zoals bij Marloes, gaan gepaard met bepaalde DSM5 diagnoses.

....
Marloes

“Onze dochter had gelijk een klik met Claudia en de pony's. Stapje voor stapje zien we haar rustiger worden en beter met situaties omgaan. Ze is zich bewuster van haar eigen invloed op bepaalde situaties als drukte en overprikkeling."

....
Ouders
MoederMoeder

“Onze zoon van 15 heeft een disharmonisch profiel (autisme)” Na 3 jaar regulier onderwijs ging hij naar speciaal onderwijs. Zijn schoolperiode is tot nu toe altijd een puzzel en zoektocht geweest. We kwamen bij Claudia van Minipaardencoaching terecht omdat we zagen dat het te zwaar voor hem werd. Onze zoon zou niet functioneren op school zonder deze zorg! Op een veilige plek kan hij zich ontwikkelen en dat vinden we bij de paardencoaching van Claudia."

....
Moeder zoon met autisme
MoederMoeder