Hallo, ik ben…

Black Hill Stables Gibson

Coachpaard

Gibson is mijn eigen gefokte NMPRS ruin geboren in 2019. Hij is de zoon van Fabiëne. Gibson brengt als enige man een mooie balans aan in de kudde. Hij is ca. 1.03 mtr groot en daarmee de grootste van het stel. Gibson is nog jong in zijn hoofd en lichaam en krijgt hier de kans om in een rustig tempo mee te groeien in de coachsessies. Zodat hij het mentaal en fysiek aan kan. Helaas moest Gibson in 2022 zijn grote kleine vriend Jackson missen aan de gevolgen van koliek. Dit is zeker van invloed geweest op de kudde, ze hebben met elkaar gerouwd om hem en afscheid genomen. Na het verlies van Jackson kwam al snel zijn halfzusje Joy op ons pad en zij is in 2022 toegevoegd aan de kudde. Gibson heeft Joy meteen in zijn hart gesloten en deze twee zijn zoals een broer en zus, onafscheidelijk. Ze bekvechten met elkaar, stoeien maar maken het ook heel snel weer goed. Ze kunnen niet met en zonder elkaar, herkenbaar?

"Laten we beginnen met een klein stukje over Marloes en waarom we uiteindelijk bij paardencoaching zijn terechtgekomen. Onze dochter Marloes heeft vanaf dat ze ongeveer 2 jaar oud is menig dokter en ziekenhuis moeten bezoeken. Totdat ze 5 jaar oud was alleen voor fysieke klachten, daarna ook diverse psychologen en GGZ-achtige instanties omdat ze niet goed in haar vel zat en bepaalde gedragskenmerken of DSM5 diagnoses ook aanwijzingen konden geven voor de oorzaken van haar fysieke klachten. Dat wil zeggen; enkele syndromen waarbij klachten voorkomen zoals bij Marloes, gaan gepaard met bepaalde DSM5 diagnoses.

....
Marloes

“Onze dochter had gelijk een klik met Claudia en de pony's. Stapje voor stapje zien we haar rustiger worden en beter met situaties omgaan. Ze is zich bewuster van haar eigen invloed op bepaalde situaties als drukte en overprikkeling."

....
Ouders
MoederMoeder

“Onze zoon van 15 heeft een disharmonisch profiel (autisme)” Na 3 jaar regulier onderwijs ging hij naar speciaal onderwijs. Zijn schoolperiode is tot nu toe altijd een puzzel en zoektocht geweest. We kwamen bij Claudia van Minipaardencoaching terecht omdat we zagen dat het te zwaar voor hem werd. Onze zoon zou niet functioneren op school zonder deze zorg! Op een veilige plek kan hij zich ontwikkelen en dat vinden we bij de paardencoaching van Claudia."

....
Moeder zoon met autisme
MoederMoeder